en glad tjej



Idag skrev jag en annons på blocket där jag söker en medryttarhäst.
Redan efter någon timme svarade en tjej, så roligt! Hoppas fler är intresserade nu under veckan. Det känns så underbart att jag ska komma igång med det jag älskar mest igen. Lyckorus i kroppen!

inga drömmar är för stora



Godmorgon alla pigga och glada människor där ute.
Jag sitter vid mammas fina skrivbord och försöker lära mig etologi utantill. Det var helt underbart att träffa mamma igen. Hon hade så fina saker med sig hem och massa spännande saker att berätta om. Jag blev så inspirerad av alla hennes äventyr och fick sån lust att åka iväg spontant någonstans. Jag har massa drömmar och planer om vad jag vill göra efter studenten nästa år. Det är så mycket jag vill göra och så många platser jag vill åka till. Det ska bli roligt att se vad som händer i framtiden. Först och främst måste jag hitta ett sommarjobb.

släng ner nyckeln min fina





Solen skiner idag och om några timmar kommer mamma äntligen hem igen.
Som jag har längtat! Vi ska möta henne på stationen och kasta oss om henne med massa kramar. Jag är så nyfiken på att höra om hennes resa och se alla bilder hon har tagit. Nu är jag nästan frisk efter att ha vilat och tagit det lugnt i flera dagar. Imorse gick jag på en lång runda med Malva, så det känns att krafterna börjar komma tillbaka. Jag vågar bara inte börja för tidigt med träningen så jag blir sjuk direkt igen. Det har mest blivit filmtittande, plugg och massa te i veckan, men ibland behöver man fylla på energierna. Kylan och snön har hållit en inomhus, men snart börjar våren komma och då blir det nya tag.

morotskaka och valnötsbröd



I eftermiddags var jag och syrran duktiga och körde igång med storbak.
Morotskakan blev riktigt saftig och brödet får vi smaka till frukosten imorgon. Lite plugg har jag fått gjort, men tankarna försvinner bort till annat hela tiden. Lyssnar på lite Håkan och lite Plura. Om en vecka är bästa mamma hemma igen. Det ska bli underbart att få krama om henne igen.

through ruff seas our ship will sail it




Ännu en grå, blåsig och kylig februaridag.
Vissa dagar blir saknaden för stor. Det gör ont att se bilderna, men jag saknar att titta på dom.
Idag ska jag och syrran ha en behövlig systerkväll med plugg, filmtittande och brödbakning. Sånt piggar upp. Nu ska jag fortsätta springa upp och ner till tvättstugan och fixa med lite kläder.

namnsdag




Tv4 morgon, en stor kopp te och några tända ljus gör susen såhär på morgonkvisten.
Det enda som saknas är att få vakna upp med min älskling intill mig, men det får jag göra imorgon som tur är. Malva ligger och chillar här i sängen, hon var inte alls sugen på att ge sig ut i kylan i morse. Det där med te börjar bli min grej nu, riktigt gott ju om man har lite honung och mjölk i. Jag är så otroligt träningssugen, men jag får hålla ut tills febern har lagt sig. Idag ska jag fortsätta skriva på en uppsats och plugga till ett prov, titta runt på bloggar och få fin inspiration och sen bänka mig framför en mysig film. Funderar på att följa systens tips och se where the wild things are. Har hört att den ska vara väldigt fin.

the world is yours



Vinterkylan har kommit tillbaka och här blåser det så att fönsterna skakar.
Jag har hög feber och är snuvig, så det fick bil att åka hem från skolan innan idag. Efter några timmars sömn, en skål fiberhavregrynsgröt och en varm dusch har jag blivit lite piggare. Just nu sitter jag med en kopp te i handen och väntar på att halv åtta hos mig ska börja. Det är tydligen gay-tema denna veckan, trevligt att alla möjliga människor är med. Jag har aldrig tyckt om te innan, men det är ju bra för halsen, så jag tänkte att det skulle hjälpa mot den envisa hostan som håller mig vaken om nätterna. Jag drömmer om att resa iväg någonstans och få uppleva värme och sol igen. Men det är bara att bita ihop, om några månader är våren och sommaren här och då blir allting lättare.

lördagsfika


Chai latte och tonfiskbagel, mums!

Bonjour.
Idag har solen varit framme, det känns att det går mot ljusare tider. Jag och Oscar åkte in till stan för att ta en fika och titta runt lite, sen har det blivit plugg för min del. För någon vecka sen fick jag reda på att världens finaste band kommer till Sverige. Sorgligt nog är jag i Kroatien när Coldplay drar till Göteborg. Det kommer kännas tråkigt att missa den chansen, men jag får tänka tillbaka på de andra två underbara gångerna som jag har sett dem plus att jag är i ett härligt varmt land just då och det är inte helt fel. Strax kommer Oscar hit igen och då ska vi ha en mysig lördagskväll tillsammans. I tisdags firade vi 20 månader, tiden går snabbt. Glöm inte att fira alla hjärtans dag på måndag med era nära och kära.


RSS 2.0