halvvägs in i april



Imorse åkte jag ut en sväng till stallet för att ta ut hästarna och fixa boxarna. Jag älskar hur tiden i stallet får mig att (nästan) glömma allting annat. För som vanligt är allt en bergochdalbana. Hoppade i alla fall bana på Mini igår som knappt har hoppat innan och det gick galant. Har saknat den pirriga känslan i magen när man flyger fram över hinderna. Träffade mamma i stan innan för att fika och prata om allt mellan himmel och jord. Passade på att njuta av vårsolen, den får så gärna stanna kvar. Det tar emot att sitta inne och skriva uppsats när vädret är så fint, men vissa saker måste göras helt enkelt. Nästa vecka blir det lägenhetstitt i förhoppning om att kunna flytta hemifrån snart. Jag hoppas hoppas hoppas.


mer cafébilder



Jag måste bara säga att jag älskar mitt jobb, hur stressigt det än är. Det är så himla mysig atmosfär, vacker inredning och härliga människor. Ser fram emot en rolig sommar här!


påskfirande

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Bilder från i lördags.

Så var påsklovet slut och skolan drar igång igen. Det har varit skönt att koncentrera sig på plugget hemifrån och att jobba för fullt på cafét. Påskafton var alldeles underbar med Oscar och släkten. Vi målade ägg, skrattade ocgh pratade, letade efter påskägg och åt god mat. Hela lovet har varit mysigt med lugna morgnar, filmkvällar och promenader med vovven. Snart drar min praktik igång på heltid, så det är bara några få skoldagar kvar. Som jag längtar till den sista uppgiften är inlämnad!


tillbaka i cafévärlden

Bilder från jobbet, lördagens lunch på saluhallen och nya fina armband från hawaii.

 

Nu har jag äntligen börjat jobba på cafét igen, det är så kul! Det var lite nervöst i början, men allting fanns kvar i mitt lilla huvud sen förra sommaren som tur var. Påsklovet består av ännu mer jobb, praktik och plugg för min del. Det är underbart med lov när man kan komma ikapp eller göra precis vad man vill.



RSS 2.0