min andra halva

 
När jag kom hem i veckan hade Oscar köpt både min favoritfrukt och otroligt vackra rosor. Jag blev så himla glad. Världens bästa fästman! Nu är vi lediga tillsammans i två dagar, i och med valborg och sådär. Skönt att få en pluggpaus och ha tid för varandra. På torsdag blir det full rulle igen med skolan, men fram tills dess ska jag bara njuta av ledigheten och vara med min älskling.

lättnad

 
Vilken härlig dag! Statistiktentan gick helt okej, det kändes faktiskt bra. Så nu håller jag tummarna. Jag har även haft ett väldigt positivt samtal med min framtida chef, så nu har jag jobb i sommar! Det är en sån otrolig lättnad att veta att jag får göra något jag tycker är kul och att det kommer in pengar till vår hyra. Nu ska jag ta helg, lägga ifrån mig allt som har med kurslitteratur och statistik att göra och ha en mysig kväll med min andra halva.

aprilväder

 
 
Dagarna springer förbi och tentan närmar sig. Försöker få in allt i huvudet, men det är så mycket annat som snurrar runt där inne. I söndags kom äntligen mamma hem igen! Det är så fantastiskt att kunna träffas igen och prata om allt mellan himmel och jord. Det var lika underbart som alltid att kramas på stationen. Ska verkligen ta vara på varenda stund vi har tillsammans nu dessa två månader. Massa mor och dotter mys!
 
Annars känner jag mig allmänt ur form och splittrad just nu rent fysiskt. Mår konstigt, har ont i huvudet, är konstant trött och höfterna knasar sig igen. Har inte orkat träna alls sedan i torsdags.. Förhoppningsvis vänder det när en del stress släpper och våren kommer ordentligt. Om jag inte tar hand om kroppen, så mår inte knoppen heller bra. Det är så tydligt att det går hand i hand. En stund med Malvagos brukar alltid få en på bättre humör.

mysig helg

Mina kärlekar. Mitt liv.
 
Om en vecka kommer mamma äntligen hem igen! Det ska bli så underbart att få krama om henne på stationen efter att ha varit ifrån varandra i tre månader. Jag och Oscar har haft en supermysig helg som vanligt, massa plugg tyvärr, men så länge man är tillsammans så kvittar det nästan vad man gör. Idag är det exakt 46 dagar kvar tills vi får nycklarna iiihh! Jag längtar så obeskrivligt mycket efter att få kliva innanför vår dörr, vååår. Idag var det för varmt att ha min tunna skinnjacka ute, och jag är ändå väldigt frusen av mig, så man kan väl nästan säga att våren kommer smygande. Blommorna kommer fram i Botaniskan och fåglarna blir allt livligare. Så nu håller vi tummarna för att det fortsätter såhär. Nu ska jag dyka in i statistikens värld!

malva trivs på pappas jobb


dags för klippning

Godsaker från veckan.
 
Efter två år så det kanske dags att klippa sig, i alla fall det som är slitet. Så idag ska jag unna mig att gå till frissan!

statistik

 
Lägenheten var så perfekt för oss! Längtar, längtar, längtar! Nu ska vi laga kvällsmat här hemma. 

vårkänslor

Det ser kanske inte så gott ut, men det är det! Sockerfria amerikanska blåbärsplättar med värmda hallon, kesella och kanel, mums!
 
Går runt i ett lyckorus över lägenheten. Imorgon ska vi få se den ordentligt, det ska bli så underbart! Studierna går bra även fast det börjar bli riktigt stressigt och krångligt. Träningen går också framåt. Det kändes toppen på gymmet imorse. Snart kommer min älskade man hit. Det kommer bli så mysigt med ett hem där det bara är vi två, och lilla Malva såklart. Hon är outtröttlig. Jag och syster gick en långrunda på två timmar igår plus att jag cyklade med henne efteråt i en halvtimme, men hon var fortfarande lika pigg. Man får göra vad man kan, en terrier är en evighetsmaskin mixat med en duracellkanin. Nu när solen är framme känns det faktiskt lite hoppfullt, kanske våren är på väg ändå. Vi får hålla tummarna.


RSS 2.0