middag på ariman



Det var underbart att få krama om mamma på stationen. Efter sju veckor var det ganska mycket prat som skulle hinnas ikapp. Vi gick en promenad genom fina lund i kvällssolen som slutade upp på café ariman. Jag åt en supergod vegetarisk paj med svampsås, verkligen att rekommendera. Imorgon ska jag äntligen få rida igen, taggad!


vita trägolv och färgrika skålar


skoltrött


Bild på fina Elvan som jag red på banan i söndags och från min lässtund på balkongen imorse.

Solen lyser starkt på den klarblå himlen. Invigde balkongen i värmen och läste i en dag som utspelar sig i fina london. Just nu försöker jag skriva på en uppsats men tankarna vandrar hela tiden iväg på annat. Drömmar om resor och framtiden. Imorgon kommer mamma äntligen hem efter sju veckor på hawaii. Det ska bli så mysigt att få höra om alla hennes äventyr på andra sidan jorden.


dimmig lördag



Jag saknar verkligen motivation just nu och det känns mest som att jag står och trampar på samma ställe. Alla skolarbeten växer som löv på skrivbordet och det är bara att ta sig igenom djungeln. Det är väl den där likgiltigheten som smyger sig på igen. Men idag fick jag i alla fall hämta ut den snygga studentklänningen och prata lite framtid med pappa över en god lunch. Saluhallen har godaste fisksoppan i stada. Det blev några timmar i stallet också på morgonen. Som vanligt kändes det lovely att rensa tankarna och bara fixa med hästarna.

Tänk att hela ens framtid byggs på några val man gör. Jag önskar jag visste vad jag vill göra och bli i livet. Det kommer bli bra i alla fall. Längtar tills mina fina vänner kommer tillbaka till Sverige igen.  För idag är det bara 75 dagar kvar till studenten och då ska det firas. Gissa om jag längtar?


våren är här för att stanna


närkontakt med varg










Bilderna får ej användas eller kopieras utan min tillåtelse.

Bilderna får tala för sig själva. Det var magiskt att få vara så nära vargarna och få höra dom yla med flocken. Nu ska jag snart bege mig till stallet, sen blir det plugg för hela slanten.

besök hos vargarna



Det går inte att beskriva med ord hur fantastiskt det var att få ha vargarna precis intill sig. Denna upplevelsen är verkligen något jag rekommenderar om man är en hundtok! Mer bilder kommer när jag har hunnit lägga över dom från systemkameran.


vogue



Det har varit en vanlig mysig helg på landet med bland annat melodifestivalen, en tripp till malmö, brunch framför brasan med bullar och nypressad apelsinjuice, filmtittande och promenader i vårsolen. Eftersom att jag åker till kolmården imorgon så fick malva stanna hemma denna skolveckan. Hon började löpa i fredags så det kunde inte passat bättre eftersom hon ändå inte kan vara i hundstallet på skolan då. Det känns ovant att vara hundfri när man annars är med varandra överallt, men det är samtidigt ganska skönt att få en paus från allt megaansvar ibland. Det blev ändå en härlig promenix i skogen idag, utan vovve denna gången. Tänk att det nådde upp till tolv grader idag, amazing.

Nu väntas det massa rolig läsning såhär på kvällskvisten för jag fick tidningar från min älskling i helgen. Imorgon efter lunch bär det äntligen av mot vargarna. Sju timmars bussresa känns inte så lockande, men jag är ändå pirrig till tusen. En av mina största drömmar ska gå i uppfyllelse!


längtar efter frihet och balans



Dagen började med ett pass zumba och utvärdering av kursen. Just nu sitter jag på bussen/tåget hem efter ytterligare en skolvecka. Jag känner mig så trött i hela kroppen och längtar efter att få komma iväg någonstans. Äntligen fredag i alla fall. Helgen blir lugn med plugg, stallet och melodifestivalen såklart.

Nästa vecka öppnar dem upp för ansökning till universiteten i Sverige. Tankarna snurrar och jag dras åt olika håll. Men jag har insett hur viktigt det är att jag följer min egen väg och de drömmar jag har, dvs att flytta hemifrån och skaffa egen lägenhet, läsa något jag intresserar mig för och resa massa där emellan. Jag vill ut i världen! Nästa vecka blir det i alla fall äventyr upp mot Stockholm och Kolmården för att vara på etologi-läger och klappa vargarna. Gissa om jag längtar!


33 månader



Jag älskar dig.

internationella kvinnodagen



Såhär såg det ut imorse när jag gick utanför dörren. Jag som var så sugen på vår nu. Idag är det den internationella kvinnodagen, så se till att fira er själva ordentligt nu tjejer. Min lektion börjar inte förrän ett, så det får bli plugg och annat fram tills dess. Härligt med en lugn morgon ibland. Ha en fin dag!


solig onsdagsmorgon



Imorse gick jag en morgonrunda med malva längs med åkrarna så hon fick springa av sig ordentligt innan skolan började. Jag älskar verkligen att vakna upp på landet när man har skogar, åkrar och hästhagar omkring sig. Frosten gnistrade i gräset och himlen var redan ljus vid halv sju. Det gör så stor skillnad med ljuset på dagarna. Man får så mycket mer energi då. Idag har vi haft dans och yoga på vår specialkurs, sen har det blivit plugg för min del. Men med en hallon och vaniljsmuffins och ett gott te så går det ganska mycket lättare.


våren närmar sig



Dagarna flyter på snabbt nu för tiden, vips så var det mars. Det blev ridning tre dagar i rad förra veckan, både uteritt och i ridhuset. Det är så himla roligt att vara igång igen. Förhoppningsvis blir det lika mycket ridning till helgen. Det finns inte så mycket mer att skriva egentligen, förutom att jag är nyfiken på framtiden. Ikväll blir det bakning och film på internatet, här är ganska mysigt ibland ändå.


RSS 2.0