sociala höns i trädgården

 
Jag skämmer bort mig själv lite nu när tentan är skriven och njuter av att bara ta det lugnt hemma, äta gott, se filmer, mysa framför brasan med inredningstidningar osv. Oavsett hur tentan går så har jag faktiskt slitit och stressat så enormt mycket med den, att jag behöver några dagar för att återhämta mig innan nästa tenta och inlämning kör igång på måndag. Hönsen var så söta igår när jag släppte ut dem på morgonen. Dem sprang runt fötterna på mig när jag gav dem morgonpellets och vatten, så nyfikna och sociala. Nu ska vi äta nybakade bullar framför brasan, mums!

februarisnö


alla hjärtans dag

 
Jag har haft den bästa alla hjärtans dag någonsin. Min älskling hade köpt mitt favoritchoklad, flera inredningstidningar, röda rosor och köpt hem så vi kunde göra egen sushi med handskalade räkor i. Så nu är jag nöjd, mätt och lycklig och mår tusen gånger bättre än all den ångest och stress jag kände innan idag. Jag älskar dig Oscar, min andra halva.

tentaångest

 
Mina dagar består av konstant tentaplugg och skrivande av ett grupparbete, så det blir inte mycket tid över till annat. Träningen tar jag mig tid för i alla fall, vilket blir vid åtta på morgnarna innan föreläsningarna. Vi har salstenta i sociologi om en vecka, vilket känns kaotiskt även fast jag har pluggat massor. För första gången sen jag började programmet känner jag att jag inte hänger med, teorier hit och dit som inte går att sätta in i praktiken usch. Jag håller tummarna för mig själv i alla fall, det är bara att ta sig igenom det. Sen kommer psykologin att börja på riktigt när vi har gjort vårt inriktningsval i mars. Pappa kom hem från USA idag och det var så himla mysigt att träffas igen!


RSS 2.0