myskväll i Victoria Park

Igår kväll köpte vi med oss en fin picknick och satte oss intill dammen i den stora parken på andra sidan kanalen. Mysig kväll gånger tusen.

 

 


Notting Hill

Idag var Oscar ledig så vi har varit i Notting Hill och tittar runt på Portobello Road. Först åt vi en mumsig brunch och tittade på hundar, cyklister och familjer som gick längs med kanalen. Grannen under oss har två supersöta amstaff som jag förhoppningsvis ska få promenera med. Nu ska vi titta på film och gosa ner oss i sängen med katten Elvis.

 

 


chill i Hyde Park

Idag började jag dagen med att titta lite i affärer på Oxford Street och även en snabb runda på Primark innan jag tog mig vidare till Hyde Park. Jag köpte med mig god yoghurt från Mark & Spencer och satte mig i gräset och läste i några timmar. Enligt väderprognosen skulle det åska och regna idag, men solen strålar och det är 27 grader ute. Just nu sitter jag på Fifteen och väntar på att Oscar slutar. Jamie är här inne idag, ganska coolt ändå.


middag på Jamie's Italian

image description


Igår kväll bjöd Oscar mig som sagt på Jamie's Italian. Det var så himla mysigt och god mat. Ett hett tips för alla som ska besöka London i sommar! Nu ska vi somna i vår stoora egna säng, halleluja.

på plats i nya lägenheten


Nu har vi kommit fram till vår nya lägenhet! Inlägget ovan skulle egentligen ha kommit upp vid ett idag, men bättre sent än aldrig. Vi har internet så vi kan blogga och instagramma varje dag, en innekatt att gosa med som heter Elvis, tv på vårt rum, en egen balkong med utsikt över blomstrande Victoria Park precis på andra sidan kanalen som rinner utanför rummet. Vi somnar/vaknat till ljudet av porlande vatten och är bara sådär löjligt lyckliga över hur fantastiskt bra allting är. Och så höga på kärleken såklart, gud vad jag älskar min man.

första veckan i london

!


Det har varit en aktiv och spännande första vecka i fina London. I måndags började Oscar jobba på Fifteen och hade turen att träffa Jamie redan första dagen. Innan dess har vi gjort allt från att vara på bland annat London Zoo, Borough Market, Brick Lane, Hyde Park, Tate Modern, Mudchute Farm och Oxford Street till att besöka våra smultronställen från de andra två åren vi har varit här. Lite shopping har det blivit också nu när jag har varit själv om dagarna. Köpte två linnen på trevånings Top Shop, ett linne på H&M och så present till systern min på Urban Outfitters!!


Igår kväll bjöd min älskling mig på Jamies Italian och det var supermysigt. Till förrätt åt vi rökad mozzarella i en slags chilikryddad risboll. Till huvudrätt tog vi varsin fantastisk pasta. Sen avslutade vi det hela med varsin efterrätt. Oscar tog sin favorit, pannacotta, och jag tog en varm brownie med äkta vaniljglass till. Gissa om vi rullade hem hihi.. Ikväll flyttar vi ifrån Oscars kusins hus och istället kommer vi hyra en lägenhet i ca tre veckor precis intill Victoria Deer Park och en vacker kanal. Det känns overkligt att vi är här tillsammans i favoritstaden.

På lördag ska Fifteen ha en Street Market och Oscar ska jobba hela dagen. Jamie kommer dit, det kommer vara musik och massa olika sorters mat. Såklart så ska jag agera paparazzi. Nästa vecka ska jag ta mig till stallet i Lee Valley och förhoppningsvis bli gratis medhjälpare på hästarna, oh yeah! Jag har sån extrem djurabstinens nu när jag inte har lilla Malva med mig, så jag hoppar av förtjusning när kvarterets katt vill komma fram och gosa en stund. Vilket ovanligt långt inlägg det blev. Just nu sitter jag på Starbucks och dricker en raspberries & apples-water, mums! Om några timmar ska jag möta upp min man efter jobbet och pussa sönder honom. Ha det fint, ta hand om varandra och njut av sommarledigheten

nu: 5 veckor i underbara london









En bildbomb från instagram de senaste veckorna! Studenten var helt fantastisk tillsammans med alla nära och kära och det får komma i ett helt eget inlägg när jag har tid. Imorgon bitti åker nämligen jag och min underbara man till Kastrup för att ta flyget vidare till London!! Nu väntas det fem magiska veckor i världens bästa stad, det känns helt overkligt. Så imorgon börjar äventyret. Ska försöka att uppdatera när jag är där, annars får ni ha det riktigt bra!


6 juni


1. Fotoautomat i London 2011

Adrian Lux - Teenage Crime

Skrillex - Bangarang


vårt rum



Här får ni en liten titt på hur vårt rum ser ut. Det är riktigt mysigt med en egen tv på rummet, till exempel att titta på nyhetsmorgon på helgmorgnar och ligga och prata länge i sängen. Det funkar toppen tills vi har hittat en alldeles egen lägenhet. Jag älskar att bo på landet , med öppna åkrar och naturen precis utanför. Malva trivs bättre än någonsin när hon får springa fritt tillsammans med svea. Tiden går så snabbt, tänk att min lilla malva blir fyra i år. Hur som helst, vi har precis ätit frukost, vattenmelon och hembakat bröd mums. Kan inte sluta titta på min ring, är så himla lycklig.


äventyr i pölselandet


1. Ny Havn 2. Hasselnötsglass på en gräsmatta bland blommor inne på Tivoli

För någon vecka sedan tog jag och älskling tåget över till köpenhamn för att strosa runt på ströget, chilla i ny havn, äta god mat och gå på tivoli. Det var en underbar, solig dag och jag kunde knappt sluta le.


20 år




För precis en vecka sedan fyllde jag 20 år och det firades med fina presenter, god mat, underbart sällskap och massa skratt. Jag har världens bästa familj och pojkvän. Tack för en fantastisk dag!


je t'aime



Jag är så obeskrivligt lycklig. Nu har vi varsin silverring som visar vår starka kärlek. Efter tre år tillsammans så är vi nu förlovade och det känns så fantastiskt! Jag älskar dig Oscar, för alltid du och jag.


studentveckan




1. Vattenmelon till frukost 2. Fisksoppa på hemmagjord kräftfond 3. Årets första svenska jordgubbar 4. Persikayoghurt med frysta hallon

Jag inleder studentveckan med att vara sjuk. Känns sådär lagom kul, men så är läget. Så nu försöker jag vila, äta c-vitamin och ta hand om mig, så att jag mår bättre resten av veckan. Tre dagar kvar tills skolan är över. Trots det oturliga regnvädret så kommer det bli en underbar dag. Mest av allt ser jag fram emot mottagningen på kvällen, att få träffa alla nära och kära på samma gång och att berätta om vår förlovning.



RSS 2.0