lycka

 
Idag fick vi ett underbart samtal; vi har fått en egen lägenhet! Så i juni blir jag, Oscar och lilla Malva äntligen Malmöbor och kan utforska en ny stad tillsammans. Vi är så otroligt lyckliga att vi har fått ett förstahandskontrakt. Det ska bli såå skönt! Tyvärr är där ingen balkong, men fönster räcker gott och väl. Så länge vi har vårt eget hem så spelar det ingen roll. Dags att söka jobb i Malmö och planera inredning, wihoo! Nu ska jag studsa vidare på mina rosa moln.

flyttlängtan

 
Solen skiner igen och vi väntar på besked om en lägenhet som vi var på visning igår. Hoppas hoppas hoppas!!

nya tag

Seth och Svea trivs i varandras sällskap.
 
Så var hemtentan inlämnad, vilken lättnad! Igår var vi hos Oscars farmor och farfar i några timmar, vilket var lika mysigt som alltid! Ser fram emot ett trevligt påskfirande tillsammans nästa helg. I helgen ska jag läsa litteraturen inför metodkursen som börjar på måndag. På måndag ska vi även på vår första lägenhetsvisning. Det ska bli väldigt spännande. Det är bara att hålla tummarna på att det är en mysig lägenhet och att den passar oss. Längtar! 

hemtenta

 
För exakt en vecka sen var jag och pappa på fina Grand Hotell. Eftersom pappa har fyllt år så fick det bli en mumsig brunch till livejazz. Det var supermysigt att göra något sånt här tillsammans och få dotter-pappa tid ihop. Annars är jag helt inne i hemtentans värld just nu. Om en vecka ska den in och sen är denna kursen avslutad. Här hemma eldas det för fullt i brasan. En mysig söndag helt enkelt.

frukost


flyttdrömmar

På önskelistan just nu; en blå tax, finaste Stringhyllan i ask, och att det ska bli juni då vi flyttar till vår första egna lägenhet (inte vår lägenhet på bilden).
 
Det känns så skönt att vi går mot ljusare tider nu. Solen gör så enormt stor skillnad för humör och ork. Tyvärr vill min kropp inte bli helt frisk, så jag äter c-vitamin, dricker massa vatten och vilar mycket. Längtar efter gymmet och att få känna kroppen arbeta ordentligt. Om en vecka är jag förhoppninsvis back on track. Just nu har jag bara flytt i tankarna och jag är alldeles pirrig av lycka. Planerar vad vi ska ha med oss, vad som ska stanna/slängas/ge bort, vad som behöver köpas, hur vi ska inreda osv. Längtar efter den dagen då våra namn står bredvid varandra på brevinkastet och vi kan kalla det för vårt egna hem. Bara vi två, och så Malvisen såklart.

vårsol

 
Äntligen är solen framme, himlen är alldeles blå, isen är bortsmält och fåglarna sjunger! Igår firade vi älskade pappa med god mat och mys på födelsedagen. Grattis återigen! Idag började jag morgonen med färska jordgubbar som fick vårkänslorna att sprudla ännu mer. Dock blir det plugg hela dagen, men det är faktiskt mysigt att sitta och läsa även fast det är stressigt. Nu är det bara tre månader kvar tills jag och min andra halva flyttar till vår alldeles första egna lägenhet! Jag längtar ihjäl mig så kul det ska bli att fixa med inredning och att kunna bjuda hem familj och vänner på middagar. Malva följer såklart med oss till nya hemmet. Nästa steg är att hitta sommarjobb till juni-september. Vill så gärna få det fixat så att jag slipper känna den bitande oron inombords hela tiden. Jag jobbar var som helst bara jag får ett sommarjobb! Nu ska jag läsa vidare, kram på er.


RSS 2.0