lördag

 
Jag blir så glad av att veta att alla nära och kära läser min lilla blogg och tar del av mina tankar. En stor kram till er alla. Extra mycket kramar till farfar Göran, vi tänker på dig! Nu ska jag läsa igenom sammanfattningen till tentan, innan jag tar helg och myser framför en bra film med Malva. Hoppas att ni också har en härlig lördag!
 

kärlek

 
En vecka kvar till nästa tenta, så jag pluggar mest hela tiden som vanligt. Har hunnit med att se en hel del romantiska komedier på kvällarna när Oscar jobbar. Det är ju så löjigt fint med alla kärlekspar i filmerna. Jag är lyckligt lottad som har min egen underbara man. Älskar dig så mycket. 

gosehund


lövtäckta gator

 
Nu täcks marken allt mer av lövens eldiga f'ärger, så fint. Imorse följde Oscar med mig till vårdcentralen så att jag fick gjort de sista proverna. Sprutor och blod är något av det värsta jag vet, hatar att svimma, men det gick bra. Hur som helst, nu tittar vi på Tyskland-Sverige matchen och har ätit en mumsig middag. Imorgon blir det plugg plugg plugg. Ska försöka skriva klart en uppsats och läsa de sista kapitlen i en av böckerna, heja heja. 

fina malmö

 
Natur och djur är något som alltid kommer att kunna ge mig krafter och lugn inombords. Idag satt jag en stund vid dammen utanför stadsbiblioteket och lyssnade på fåglarna. Skönt med frisk luft.
 

sjuk

 
Just nu mår jag värre än i somras. Jag är illamående hela tiden, kräker, har starka smärtor nere i magen, är trött, svag och orkeslös, skakar (och i värsta fall så svimmar jag) så fort jag anstränger mig lite fysiskt osv. Det har pågått sedan april och igår sökte jag hjälp på vårdentralen en andra gång för att se om jag kan få någon hjälp. Som tur var hade jag en bra läkare som ska starta en större utredning på mig. Jag klarade bara av att fylla ett rör med blod igår, sen svimmade jag. Måste tillbaka dit i veckan för att ta fler blodprov. Är så orolig över vad det kan vara. Orkar inte med att jobba parallellt med skolan längre, det är knappt så att jag orkar skolan heller. Jag ska vara hemma resten av veckan och försöka bli lite bättre genom att vila mycket. Sjuk i kroppen och mycket tankar i knoppen. Vill bara vara frisk. Är så ledsen över att inte ha kunnat göra något aktivt eller kunnat träna sen ett halvår tillbaka. Inombords klättrar jag på väggarna här hemma och vill bara göra något så härligt som att gå en lång och rask promenad med Malva, jogga en runda och känna svetten och adrenalinet pumpa, åka till stallet och rida, vara med vänner, dansa osv. Just nu går all energi åt att orka att läsa i kurslitteraturen. Kan inte njuta av Oscars goda mat ordentligt för jag är spyfärdig och illamående hela tiden. Nu har jag väl klagat färdigt... Det finns så mycket människor som har det tusen gånger värre än mig. Men jag kände att jag behövde skriva av mig, det är ju trots allt min blogg, och min plats att få ventilera min tankar.
 

höstdagar

 
 
Jag älskar hösten.

senaste på instagram

 
Ännu en tenta avklarad woop. Har redan börjat läsa i nästa bok inför första föreläsningen imorgon. Jag älskar verkligen att lära mig nya saker. Särskilt med panda da panda i lurarna.


RSS 2.0