mer london

 
1. En tidig morgon på Brick Lane. 2. Promenad längs med kanalen vid Victoria Park. 3. British Museum, så otroligt vackert.

systeryster

 
Igår sov Nellie och Chili över hos oss mig och Oscar. Det har varit så mysigt att få tid tillsammans alla tre. Nellie och Oscar har nördat sig med guildwars 2 och jag hänger på så gott jag kan. Det är faktiskt riktigt kul när man kommer in i det. Sen har det blivit lite pugg också, men det blir mer imorgon. Just nu läser jag om hur hjärnan är uppbyggd vilket är superintressant. Psykologikursen är så spännande!

höstpromenad

 
Jag kom precis in från en härlig promenad med Malva längs med åkrarna. Kunde inte låta bli att leka runt i leran en stund och glömma bort allt som har med stress att göra. Nu ska jag dock gräva ner mig i psykologin i några timmar.

fem dagar i bästa london

 
Nu är vi hemkomna efter fem fantastiska dagar i vår favoritstad. Det var så skönt att bara resa med handbagage då allting gick tusen gånger smidigare. Det första vi gjorde var att ta bussen till London Bridge och gå på Borough Market. Oscar köpte med sig fantastiskt goda ostar, korvar, svamppaté och surdegsbröd och vi smakade på allt möjligt gott där som vanligt. Vi har hunnit med så mycket mysiga saker dessa dagarna, bl.a. shopping på Oxford Street, promenad i Hyde Park, tittat på second hand och ätit thaimat på Brick Lane, varit på en julmarknad längs med Southbank, hälsat på headchef Matt på Jamie´s Italia och ätit vår livs godaste måltid (risotto med krabba och pilgrimsmusslor), ätit på Fifteen, tittat på British Museum och massa annat som vi har saknat. Nu är det plugg för fullt som gäller. Det känns ännu mer motiverande när jag fick reda på att jag klarade VG på tentan och därmed får det som slutbetyg i hela pedagogikkursen!

lost säsong 1

 
Inte världens bästa bild men den förmedlar hur mysigt vi hade det igår kväll. När regnet faller och plugget är färdigt (rapporten är nu inlämnad woop) så är det inte helt fel att gosa ner sig under täcket med värmande nudlar, en underbar pojkvän intill och lost säsong 1 framför sig. Jag och Oscar har fått för oss att se alla 6 säsonger av serien. Jag har aldrig sett det förut och satt och höll andan igår under de första avsnitten, spännande och mystiskt. Igår satt jag och pluggade med en klasskompis på biblioteket i några timmar innan jag och Oscar stack till gymmet och svettades. Idag blir det vila och en liten tjuvtitt i psykologiböckerna inför nästa vecka.

rapportarbete och tjejkväll

 
Igår var vi några tjejer som träffades hemma hos Angelica för tacos och massa tjejsnack. Jag är så enormt lycklig som har hamnat i denna klassen. Kärlek på er. Annars spenderar jag helgen framför datorn med rapporten som ska in på måndag. Passar Chili över helgen och det är så mysigt med tre goa hundar omkring sig. Tränade hårt på gymmet igår med Oscar så jag kan slappna av lite idag, men imorgon är det dags igen. Det är underbart att ha kommit igång med gymmet, får så mycket mer energi av det!


RSS 2.0